VAN / İPEKYOLU - Aliya İzzetbegoviç Ortaokulu

İsmail ŞAPRAK - Okul Müdürü

1979 yılında Van Merkez ilinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 2002 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olarak aynı yıl öğretmenlik mesleğine Van´ ın Çaldıran ilçesinin Yeniyaka Köyü İlkokulunda başladı. 2007 de okul yöneticiliğine başlayarak birçok farklı okulun çeşitli yöneticilik kademelerinde görev aldı. 2016 yılında  İsmail Hakkı Tonguç Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak göreve başlayıp ,2017-2023 tarihleri arası bu okulda okul müdürü olarak görev yaptı. 2023 tarihinden itibaren Aliya İzzet Begoviç Ortaokulunda Okul Müdürü olarak göreve başlamış olup halen bu kurumda görev yapmaktadır.2017 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamlayan İsmail ŞAPRAK, evli ve iki çocuk babasıdır.