VAN / İPEKYOLU - Aliya İzzetbegoviç Ortaokulu

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Etkinliği Gerçekleştirildi

Okulumuz, tarihimizin önemli dönemeçlerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde anlam ve önemini vurgulamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Çanakkale'de yaşanan kahramanlık destanını ve şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak için bir araya geldi.

Bu özel etkinlik kapsamında, öğrencilerimiz Çanakkale Savaşı'nın tarihi ve stratejik önemini öğrenerek, o döneme ait belgesel gösterileri izledi ve şiirler dinledi. Ayrıca, şehitlerimizi anma ve onlara minnet duygularını ifade etme amacıyla yapılan saygı duruşu ve dua ile etkinlik son buldu.

Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Çanakkale Şehitleri'nin kahramanlığı ve fedakarlığı, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu her zaman canlı tutmaktadır. Bu vesileyle, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

19-03-202419-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 11:56 - Görüntülenme: 35